图片
导航菜单
点评详情
发布于:2020-8-27 03:28:05  访问:11 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Uw bookmarks online beheren
Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Verderop in dit artikel vindt u een link waarmee u meer kunt lezen over deze handige tool. Er zit een beheeromgeving bij het softwarepakket. Daarmee kunt u uw eigen website beheren. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. U kunt beheerders hun eigen startpagina laten samenstellen met behulp van hun eigen account.

Zou u graag een PHP script gebruiken waarmee een startpagina website samengesteld kan worden? U kunt dan Je favoriete websites op een rijtje eens doorlezen. De website van de aanbieder van een dergelijk script, staat ook in dat artikel vermeld. Wilt u het script kopen, dan kan dat meteen op de betreffende website.

Een paginabeheerder kan bookmarks plaatsen op zijn eigen startpagina. Iedere dochterpagina kan volledig naar inzicht worden gewijzigd. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. U zet de files heel makkelijk over naar uw webhosting. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. U kunt gedurende het installeren van de software de meest belangrijke informatie invullen. U kunt een passende titel bedenken voor uw website, die u tijdens het installeren kunt invullen. Daarnaast zijn de voor de zoekmachines relevante gegevens tijdens de installatie eenvoudig in te voeren.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. Er kan makkelijk een koppeling met diverse betaalsystemen gelegd worden met behulp van het PHP script. Het script zal een aangemelde link meteen plaatsen op de website. U kunt een ander tarief rekenen voor een link op de voorpagina dan een link op een gewone startpagina.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
当前位置
点评搜索
点评分类


PHPWEB 分享式智能网站管理系统UTF-8简体中文版 智能建站 提供
Powered By PHPWEB  Copyright ? 2009-2011